Ενδεχόμενο αναβολής του Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ!

Το περιστατικό στο «Άνφιλντ» με την εξαφάνιση ενός (τελικά) οπαδού θέτει ερωτηματικά για την διεξαγωγή του αγώνα του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ.



Ενδεχόμενο αναβολής του Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ!

Στα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα γίνονται καθημερινά ξεναγήσεις στο κοινό και κατά το τέλος μία εξ αυτών στο ιστορικό γήπεδο των «κόκκινων» το μέτρημα έδειξε έναν λιγότερο επισκέπτη, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία.

Μετά την εκκένωση που διατάχθηκε, οι Αρχές βρέθηκαν στον χώρο για να ψάξουν το άτομο που λείπει καθώς τίθεται κίνδυνος υψίστης ασφάλειας, αφού δεν υπάρχει ακόμη ίχνος του και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ακόμη και αυτήν την ώρα (το όλο θέμα ξεκίνησε στις 17:05 ώρα Ελλάδας) ο σύλλογος δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα και δεν είναι απίθανο να αναβληθεί το αυριανό (28/10) ματς του Λιγκ Καπ, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν θα βρεθεί ο επισκέπτης και από τις εξηγήσεις που θα δώσει.

Αναλόγως με την έκβαση των γεγονότων, λοιπόν, θα αποφασισιστεί από την FA η κανονική διεξαγωγή του αγώνα, η διεξαγωγή του σε άλλο γήπεδο ή η αναβολή του.