Σκόουλς: «Έπρεπε να είναι καλύτερη η Γιουνάιτεντ... »

Ακόμα δεν έχει δει όσα θα ήθελε φέτος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Σκόουλς. Σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας στην εκτός έδρας ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υποστήριξε ότι το μέγεθος του συλλόγου συνεπάγεται με πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που βγάζει το σύνολο του Φαν Χάαλ...  

Advertisement
Σκόουλς: «Έπρεπε να είναι καλύτερη η Γιουνάιτεντ... »

«Πριν από ένα τέτοιο ματς ασφαλώς και δέχεσαι τον ένα βαθμό, όμως είναι η Γιουνάιτεντ και περιμένεις πολλά περισσότερα από αυτό... Περιμένεις καλύτερη εικόνα. Περιμένει περισσότερη δημιουργία στο γήπεδο. Παίκτες με ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Δεν είχαν όμως τη σκέψη για να δημιουργήσουν όσο θα έπρεπε. Με τους Σβαϊνσταιγκερ και Ερέρα θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ποιότητα στα χαφ...» είπε ο βετεράνος χαφ, για να συμφωνήσει μαζί του ο Ρίο Φέρντιναντ, δηλώνοντας:

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα αισθάνεται ο Φαν Χάαλ όταν η ομάδα προερχόταν από το 3-0 επί της Έβερτον και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, σε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με αυτό του “Γκούντισον Παρκ” όσον αφορά την ένταση και τη δυσκολία...».