We’ve got the… Factor
Η δημοτικότητα του X-FACTOR στην Αγγλία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Σύμφωνα με τα στοιχηματικά πρακτορεία από χθες έχουν ήδη παιχτεί 204.000 λίρες για την πρώτη σημερινή τελική φάση. Το ποσό έχει ξεπεράσει μάλιστα κατά πολύ όλα τα στοιχήματα που έχουν γίνει από την ημέρα έναρξης του παιχνιδιού και σε όλη την προκριματική φάση.

Ο Ματ εντυπωσίασε τους κριτές με την οντισιόν του με το I’m No Good της Έιμι Γουάινχαουζ. Εκφράζεται η άποψη πως θα μπορούσε να έχει ένα λαμπρό μέλλον, αν και δεν γλιτώνει τους παραλληλισμούς με την περίπτωση του περσινού νικητή, Ντέινιλ Τζόνσον, που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ειδικών.
Οι παίκτες που θα στοιχηματίσουν πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν εναποθέσουν μεγάλα ποσά, αφού τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και ίσως προκύψουν και εκπλήξεις. Το σόου αναμένεται εντυπωσιακό μετά από τις τελευταίες συνεχείς πρόβες.
Ο Σάιμον Κάουελ φαίνεται ότι έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη της νίκη. Μάλιστα για πρώτη φορά πρόσθεσε στην ομάδα δύο από τους συμμετέχοντες, που ως τώρα έκαναν σόλο εμφανίσεις. Η μπάντα 1 Direction αποτελείται από παιδιά 16 έως 18 ετών και λογικό είναι να έχει μεγάλη απήχηση στα έφηβα κορίτσια, που αποτελούν σημαντικό μέρος του κοινού που ψηφίζει.
Τα γυναικεία γκρουπ σπάνια τα πηγαίνουν καλά σε αυτό το σόου και αυτό γεμίζει με πίεση τις Belle Amie. Καμία ομάδα δεν έχει επικρατήσει ποτέ ως σήμερα, όμως με τον Κάουελ να επιθυμεί διακαώς την πρωτιά, φέτος μοιάζει να είναι η μεγάλη ευκαιρία.
Για την Σέριλ τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Η Κέιτι Βάισελ και η Σερ Λόιντ δεν τα πήγαν καθόλου καλά στις οντισιόν τους, ωστόσο η Σέριλ τους έβαλε στην τριάδα της. Το πιθανότερο πάντως είναι η Κέιτι να αποχωρήσει αυτή τη φορά.
Η Σέριλ έχει μία ιδιαίτερα νέα ομάδα καλλιτεχνών και ήδη εκφράζονται πολλές ανησυχίες αν μπορέσει να διαχειριστεί την πίεση η 17χρονονη Σερ. Η Ρεμπέκα είναι μάλλον το φαβορί της, όμως ούτε εκείνη έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Αν βελτιώσει αυτό τον τομέα τότε η απόδοση στο 4.50 έχει αξία.
Ο Λούις Γουόλς έχει υπό την εποπτεία του, τους άνω των 28 χρονών και μοιάζει να μην έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Η μεγαλύτερη ελπίδα του περιστρέφεται γύρω από την Μαίρη Μπιρν, που μοιάζει πολύ στην νικήτρια του Αγγλία έχεις ταλέντο, Σούζαν Μπόιλ. Ο Λούις πάντως ενδέχεται να είναι από τους πρώτους που θα χάσουν έναν παίκτη τους, αφού ο Στορμ Λι, δείχνει ο πιο αδύναμος. Ένα από τα αουτσάιντερ πάντως που πρέπει να προσεχθεί είναι ο Έιντεν Γκρίμσοου.






















