Ντε Χέα: «Είμαι χαρούμενος»!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νταβίντ Ντε Χέα εμφανίστηκε ήρεμος, υπογραμμίζοντας πως το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι το ίδιο με το παρελθόν του.



Ντε Χέα: «Είμαι χαρούμενος»!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Νταβίντ Ντε Χεα, λίγες μέρες μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός πορτιέρο στάθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, στο ματς των «φούριας ρόχας» κόντρα στην ΠΓΔΜ, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να γίνει κάτι ανάλογο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αισθάνθηκα καλά. Ο προπονητής μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Είμαι απλά χαρούμενος που έπαιξα. Ήθελα να παίξω. Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου που τα πήγαν εξαιρετικά και στον προπονητή μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 24χρονου.

«Τώρα χρειάζεται να συνεχίσω να δουλεύω και να δούμε αν θα είμαι τυχερός με τον σύλλογό μου. Το μέλλον μου αναμένεται να είναι το ίδιο. Είμαι ήρεμος, θα συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Για να καταλήξω, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.