Το μετάνοιωσε για Λαμέλα η Τότεναμ

Την ώρα που η Μαρσέιγ βρισκόταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρικ Λαμέλα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, η Τότεναμ διέκοψε την ύστατη στιγμή τις διαπραγματεύσεις, προτιμώντας τελικά να κρατήσει στο ρόστερ της τον Αργεντινό άσο.



Το μετάνοιωσε για Λαμέλα η Τότεναμ

Υπό άλλες συνθήκες, ο Έρικ Λαμέλα θα αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Μαρσέιγ, ωστόσο η Τότεναμ φρόντισε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Όπως δήλωσε στη «Le Parisien», ο πρόεδρος των Μασσαλών, Βινσέντ Λαμπρούν, η ομάδα του είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του, ωστόσο λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών, όταν η Τότεναμ δεν μπορούσε να βρει αντικαταστάτη, διέκοψε τις διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει μεταξύ των δύο πλευρών.

«Στις 31 Αυγούστου αποφασίσαμε να περιμένουμε για μία καλυτερη ευκαιρία τον χειμώνα και να συγκεντρωθούμε στην φιλόδοξη περίπτωση του Έρικ Λαμέλα. Είχαμε συμφωνήσει με με τον παίκτη, τον ατζέντη του και τον σύλλογο, αλλά στις 11 το βράδυ (τοπική ώρα), η Τότεναμ, όταν δεν μπορούσε να βρει αντικαταστάτη, διέκοψε τις συζητήσεις», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μαρσέιγ.