Την πήγε... μισό αιώνα πίσω! (videos)

Όταν έχασε τελευταία φορά από την Γουέστ Χαμ στην έδρα της, οι Beatles ήταν στην κορυφή των βρετανικών chart. Όπως λοιπόν τραγουδούσε το θρυλικό συγκρότημα, η Λίβερπουλ «θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα» τι αντιμετωπίζει μετά την εκτός έδρας νίκη των «σφυριών» επί της Άρσεναλ, για να μην ηττηθεί (3-0) στο «Άνφιλντ» μετά από το 1963!  



Την πήγε... μισό αιώνα πίσω! (videos)

Μάλιστα το κακό για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι ακόμη μεγαλύτερο από την πρώτη απώλεια βαθμών στην φετινή σεζόν, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φιλίπε Κουτίνιο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη αγωνιστική, με τον Βραζιλιάνο να αποβάλλεται.

Όσον αφορά την ομάδα του Λονδίνου, έχει καταφέρει το... απίστευτο, αφού έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς με Λίβερπουλ και Άρσεναλ εκτός έδρας και έχει χάσει τα άλλα της δύο (εντός) παιχνίδια με τις Λέστερ και Μπόρνμουθ, που θεωρητικά θα παλέψουν για να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Στο ματς, η... καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, φράση που για τους φιλοξενούμενους ταιριάζει γάντι, με τον Μανουέλ Λανσίνι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, έπειτα από σέντρα-σουτ του Κρέσγουελ, σημειώνοντας ιδανικό ντεμπούτο ως βασικός στην ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς. Μάλιστα, το σύνολο του Κροάτη είχε και την τύχη με το μέρος του, αφού στο 9ο λεπτό ο (επίσης για πρώτη φορά βασικός) Φιρμίνιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Είκοσι λεπτά αργότερα το σκορ έγινε 2-0 με τον Ντέγιαν Λόβρεν να κάνει ακόμη μία γκάφα με την φανέλα της ομάδας του. Ο πρώην αμυντικός της Λιόν έδωσε αφελώς την κατοχή στον σκόρερ, εκείνος σέντραρε και η μπάλα στρώθηκε στον Νομπλ που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μινιολέ. Κι ενώ όλοι περίμεναν την όποια αντίδραση στο δεύτερο μισό, ο Κουτίνιο «κιτρινίστηκε» για δεύτερη φορά και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Ντιαφρά Σακό, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα, λόγω και της αποβολής του Νομπλ λίγο νωρίτερα.

Τα γκολ:

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Σκρτελ, Λόβρεν, Κλάιν, Γκόμες (78' Άιμπ), Μίλνερ, Λούκας, Κουτίνιο (αποβλ. 52'), Τσαν (46' Μορένο), Φιρμίνιο (61' Ινγκς), Μπεντέκε

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Ογκμπόνα, Ριντ, Τόμκινς, Κρέσγουελ, Παγιέ, Νομπλ (αποβλ. 78'), Κουγιατέ, Ομπιάνγκ, Λανσίνι (82' Όξφορντ), Σακό (90+6' Κάλεν)