Ο όμιλος της Λίβερπουλ

Όμιλος που δεν τρομάζει καθόλου τη Λίβερπουλ. Απεναντίας, σκορπά ελπίδα στους «κόκκινους» και τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση για θετική πορεία. Διαβάστε για την παρουσία της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς στο δεύτερο γκρουπ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ.



Ο όμιλος της Λίβερπουλ

Η Ρούμπιν Καζάν δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε.

Δεν είναι η ομάδα που παρουσιαζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν υπολογίσιμη αντίπαλος, έχοντας φτάσει να κερδίσει μέχρι και τη Μπαρτσελόνα! Ο ρωσικός σύλλογος έχει αποδυναμωθεί και φέτος έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στο πρωτάθλημα, όπου έχει αυτή τη στιγμή τρεις βαθμούς σε έξι ματς. Βέβαια, στο Γιουρόπα Λιγκ πέρασε από δύο προκριματικούς γύρους, αφήνοντας εκτός τις Στουρμ Γκρατς και Ραμποτνίτσκι.

Η Μπορντό θέλει να κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία, έχει βάλει σε προτεραιότητα το Γιουρόπα Λιγκ και ξεπέρασε τα εμπόδια των ΑΕ Κιτίου από την Κύπρο και Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν.

Στο πρωτάθλημά της, βρίσκεται στη 14η θέση με 2 πόντους έπειτα από 3 ματς.

Από το τέταρτο γκρουπ, η ομάδα που κληρώθηκε και συμπλήρωσε το... παζλ ήταν η Σιόν από την Ελβετία. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε... ανοδική πορεία, αν και της χάλασε το αήττητο στο πρωτάθλημα η Γιούνγκ Μπόις στο τελευταίο παιχνίδι, υπάρχει δίψα για ακόμα καλύτερη συνέχεια, το κλίμα στ' αποδυτήρια έχει διορθωθεί και γενικότερα διανύει καλή περίοδο. Και πάλι, όμως, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι το μέγεθός της είναι τέτοιο που μπορεί να προβληματίσει την – καλή – Λίβερπουλ...