Μίντιλαντ – Σαουθάμπτον (preview)

Σε μία κλωστή κρέμεται η πρόκρισή της. Μετά το 1-1 του «St. Mary's», η Σαουθάμπτον ταξίδεψε στη Δανία με απώτερο σκοπό να πετύχει το εκτός έδρας γκολ, που θα της δώσει πιθανότατα το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.



Μίντιλαντ – Σαουθάμπτον (preview)

Ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που δείχνει τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ, θα πρέπει να δείξει κόντρα στη Μίντιλαντ η Σαουθάμπτον, αν θέλει να έχει ελπίδες για παρουσία της στην κλήρωση της Παρασκευής.

Οι Δανοί έχουν το πάνω χέρι, μετά το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν πριν μία εβδομάδα στο «St. Mary's», με τους «Άγιους» να γνωρίζουν πως πρέπει να κάνουν κάτι ανάλογο για να έχουν ελπίδες.

Η ομάδα του Τζες Τόρουπ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο εκτός, όσο και εντός συνόρων, καθώς στο πρωτάθλημα της χώρας της έχει συλλέξει 14 από τους 18 πιθανούς βαθμούς, όντας 1η στη βαθμολογία.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σαουθάμπτον παραπαίει, καθώς με μόλις δύο βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, είναι πλασαρισμένη στη 18η θέση.

Αγωνιστικά νέα:

Μίντιλαντ:

Δεν έχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι Δανοί, οι οποίοι θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τους κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Σαουθάμπτον:

Απών θα είναι για τη Σαουθάμπτον ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στο πόδι στην αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου κόντρα στη Γουότφορντ.

Στα «πιτς» παραμένουν οι Τζόρντι Κλάσι και Ράιαν Μπερτράντ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δικέφαλο και γόνατο αντίστοιχα.

Αμφότεροι οι Τζέι Ροντρίγκες και Σέιν Λονγκ αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα των «Αγίων» για το ματς κόντρα στη Μίντιλαντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μίντιλαντ:

Νταλίν – Ρόμερ, Χάνσεν, Σβιατσένκο, Λαούρντισεν – Σίστο, Πόουλσεν, Σπαρβ, Ρόυαγέρ, Άνερσον, Ράσμουσεν

Σαουθάμπτον:

Στεκέλενμπουργκ – Σέντριτς, Γιοσίντα, Κόκερ, Φοντέ, Τράγκετ – Γουανιάμα, Ρομέου, Ροντρίγκες – Λονγκ, Πελέ