Νέα εποχή στη Λίβερπουλ

 "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λίβερπουλ" αναφέρει στην επίσημη δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας, Μάρτιν Μπρότον ανακοινώνοντας ουσιαστικά την έναρξη της νέας εποχής στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.



Νέα εποχή στη Λίβερπουλ
Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λίβερπουλ, ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την αγορά της ομάδας από την New England Sports Ventures (NESV), η οποία έχει στην κατοχή της την ομάδα μπέισμπολ Boston Red Sox.
 
Ο Μάρτιν Μπρότον με επίσημη δήλωσή του, παρουσιάζει ολοκληρωμένη τη συμφωνία και δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές για τους Χικς και Τζιλέτ "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση της NESV, η οποία υπερκάλυπτε τα κριτήρια που είχαμε για το νέο αγοραστή. Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν νοοτροπία νικητή και το έχουν αποδείξει στην ομάδα των Red Sox. Συναντηθήκαμε πολλές φορές μαζί τους στη Βοστώνη, στο Λονδίνο και στο Λίβερπουλ τις προηγούμενες εβδομάδες και έμεινα εντυπωσιασμένος από τα όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής αλλά και από το όραμά τους για την ομάδα. Η πρότασή τους καλύπτει τα χρέη και πλέον θα μπορούν να επικεντρωθούν στο πώς θα επενδύσουν στο σύλλογο. Είμαι απογοτευμένος από τη διάθεση των ιδιοκτητών της ομάδας να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να εμποδίσουν τη συμφωνία και ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγοραπωλησία".
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον απομένει η έγκριση της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με τις πληροφορίες του αγγλικού Τύπου.

 

TAGS: