Ντελφ: «Αξίζω να παίξω με τους καλύτερους»!

Ως ένα όνειρο που σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά αντιμετωπίζει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Φαμπιάν Ντελφ, επισημαίνοντας πως μετά από τόσες θυσίες και…downs στην καριέρα του δικαιούται να  δοκιμάσει την τύχη του σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.  



Ντελφ: «Αξίζω να παίξω με τους καλύτερους»!

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στους «πολίτες», ο πρώην, πλέον, αρχηγός της Άστον Βίλα αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να φτάσει σε τοπ επίπεδο.

«Έζησα ορισμένες δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου με τραυματισμούς και κάποια στιγμή αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσα να επιστρέψω στα απαιτούμενα επίπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Παρόλα αυτά, μονίμως ήμουν επικεντρωμένος 100% στη βελτίωσή μου ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος», τόνισε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε:

«Ως παιδί βλέποντας από την τηλεόραση και μετέπειτα ως νέος ποδοσφαιριστής ονειρευόμουν τη στιγμή που θα δοκίμαζα να αγωνιστώ ενάντια στους καλύτερους του κόσμου, να διεκδικούσα τρόπαια και να αγωνιζόμουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι απέδειξα ότι μπορώ να παίξω σε τοπ επίπεδο στην Αγγλία  και πως αξίζω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, την Μάντσεστερ Σίτι».

Όσον αφορά την πόρτα που έκλεισε, με την αποχώρησή του από την Άστον Βίλα, είπε: «Νιώθω περηφάνια που ήμουν αρχηγός σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Βίλα και κυρίως τους οπαδούς της, για την απίστευτη στήριξή τους καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου εκεί. Τώρα είμαι ενθουσιασμένος με τη σκέψη της Μάντσεστερ Σίτι και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα περίοδο».