«Δεν ξέρω αν θα πάρει άλλους βαθμούς η Νιούκαστλ»

Απόλυτα απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσιάζει η Νιούκαστλ και τις εφτά σερί ήττες που έχει σημειώσει πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ μπαίνοντας σε κινδύνους υποβιβασμού, εμφανίστηκε ο Άλαν Σίρερ.  



«Δεν ξέρω αν θα πάρει άλλους βαθμούς η Νιούκαστλ»

Γράφοντας σε στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα «Sun», ο θρύλος της ομάδας, που έχει περάσει και από τον πάγκο, εξέφρασε την αβεβαιότητά του για την ικανότητα των ποδοσφαιριστών να πάρουν έστω κι ένα βαθμό στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, ενώ τους κάλεσε ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί αυτή τη στιγμή είναι σκέτη ντροπή αυτό που παρουσιάζουν στο γήπεδο!

«Μην έχει κανείς αμφιβολία... Η Νιούκαστλ διατρέχει πλέον μεγάλο κίνδυνο υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ. Άρχισα πλέον να πιστεύω ότι ίσως να μην ξαναπάρει η ομάδα ούτε βαθμό στα εναπομείναντα παιχνίδια, έπειτα από την εμφάνιση κόντρα στη Σουόνσι, το Σάββατο.

Ξέρω ότι ο Τζον Κάρβερ δέχεται κριτική και πονάει που βλέπει έτσι τον σύλλογο γιατί αγαπάει τη Νιούκαστλ, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους... Είναι σκέτη ντροπή» έγραψε ο Άλαν Σίρερ.