Υποχώρησε στις επικίνδυνες θέσεις η Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ πήρε νωρίς το προβάδισμα κόντρα στην Στόουκ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να αισθάνεται και ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην μάχη για την παραμονή της Πρέμιερ Λιγκ.



Υποχώρησε στις επικίνδυνες θέσεις η Σάντερλαντ

Οι «μαυρόγατες» ανέβηκαν στους 30 βαθμούς αλλά υποχώρησαν στην τελευταία τριάδα μετά τη νίκη της Λέστερ επί της Μπέρνλι στο μεγάλο ντέρμπι της ουράς. Όσον αφορά την Στόουκ ανέβηκε στους 47 βαθμούς και παρέμεινε στην 9η θέση.

Το ματς:

Το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης όταν από σέντρα του Τζόουνς και κακή εκτίμηση του Μπέγκοβιτς η μπάλα έφτασε στον Κόνορ Γουίκαμ, που την έστειλε στα δίχτυα. Η Στόουκ άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της, αλλά κάθε προσπάθειά της έως το 25λεπτο έπεφτε στο κενό.

Τελικά, δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάρλι Άνταμ πέτυχε ακόμη ένα θεαματικό τέρμα μετά από αυτό κόντρα στην Τσέλσι και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Σε ένα δεύτερο ημίχρονο χωρίς πολλά-πολλά, ο Μπέγκοβιτς παρενέβη σωτήρια όταν χρειάστηκε αφού με περίπου 15 λεπτά να απομένουν για την λήξη κράτησε το σκορ ισόπαλο, αποκρούοντας με το πόδι προσπάθεια του Τζόουνς.

Ανάλογη αντίδραση είχε και ο άλλος τερματοφύλακας του ματς, Κόστελ Παντίλιμον, που στιγμές αργότερα βγήκε γρήγορα από την γραμμή του, έπεσε στα πόδια του Ντιουφ και τον πρόλαβε πριν εκτελέσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον (87’ Μπάρντσλεϊ), Σόκρος, Βόλσιντ, Πίτερς, Ενζόνζι, Άνταμ, Γουόλτερς (80’ Οντεμβίγκι), Άιρλαντ, Αρναούτοβιτς, Ντιουφ (71’ Κράουτς)

Σάντερλαντ: Παντίλιμον, Ο’Σέι, Κόατες, Τζόουνς, Φαν Άανχολτ, Κάτερμολ, Ρόντγουελ, Γκόμες, Γουίκαμ, Μπάκλεϊ (46’ Γκρέιαμ), Ντεφό