Τα «σκάει» για Χούμελς-Γκουντογκάν η Γιουνάιτεντ!

Ένα ποσό κοντά στα 50 εκ. λίρες προτίθεται να προσφέρει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» εκτός από τον Ματς Χουμελς, και τον Ιλκάι Γκουντογκάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail».



Τα «σκάει» για Χούμελς-Γκουντογκάν η Γιουνάιτεντ!

Δυνατά «ψώνια» θα επιχειρήσει να κάνει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο... δεδομένο λοιπόν ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για την απόκτηση του Ματς Χούμελς, ο οποίος κοστολογείται κοντά στα 36 εκ. λίρες, ήρθε να προτεθεί και αυτό για τον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο διεθνής Γερμανός μέσος επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς για έναν χρόνο, κάτι που έχει απορρίψει η διοίκηση της ομαδας, η οποία του έχει κάνει πρόταση για τριετή ανανέωση (μέχρι το 2019), με ετήσιες απολαβές περί των 6,5 εκ. ευρώ.

Ο ίδιος φαίνεται να διστάζει να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχουν προτείνει οι δευτεραθλητές Γερμανίας και οι μάνατζέρ του έχουν βγει στη... γύρα για κάτι καλύτερο. Αν ο παίκτης δεν συμφωνήσει με τη Ντόρτμουντ, η απόφαση του συλλόγου να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ειλημμένη.

Κάπου εδώ έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με τη «Daily Mail» αναμένεται να καταθέσει μία πρόταση κοντά στα 50 εκ. λίρες για να πάρει «πακέτο» τους Χούμελς-Γκουντογκάν.