Τάουνσεντ: «Είναι... θηρίο ο Κέιν»

Ένας απ' τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, επιθετικούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι ο Χάρι Κέιν, σύμφωνα με τον Άντρος Τάουνσεντ, που χαρακτήρισε... θηρίο τον συμπαίκτη του στην Τότεναμ και την εθνική ομάδα της Αγγλίας.  



Τάουνσεντ: «Είναι... θηρίο ο Κέιν»

Το φιλικό απέναντι στην Ιταλία αποδείχθηκε ευκαιρία για τον Τάουνσεντ να στρέψει πάνω του τα φώτα, στο πρώτο παιχνίδι του Κέιν με φανέλα βασικού στα «τρία λιοντάρια».

Ο διεθνής εξτρέμ της Τότεναμ πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του Χότζον έφυγε με το 1-1 από το φιλικό στο Τορίνο, όμως εκείνος στάθηκε στη συμβολή του νεαρού συμπαίκτη του στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι... πραγματικό θηρίο. Έχω πει σε πολλούς ότι είναι ίσως ο καλύτερος επιθετικός με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Τον γνωρίζω πέντε – έξι χρόνια, όταν ακόμα ήταν στα τμήματα υποδομής της Τότεναμ και πάντα ο κόσμος σχολίαζε ότι του έλειπε κάτι στην ταχύτητα. Το δούλεψε κι αυτό και τώρα είναι εκπληκτικό ο Χάρι. Ακόμα και στις προπονήσεις δύσκολα χάνει γκολ. Κάνει καλό και στους τερματοφύλακες, γιατί τους βάζει πάντα δύσκολα».