Τους έπιασε... κορόιδο! (pics)

Βλέποντας κάποιος τις φωτογραφίες του ενδόμυχα να αισθανόταν ζήλεια για την ανέμελη ζωή που έκανε, πριν βιαστεί ο οποιοσδήποτε να νιώσει το ίδιο πρέπει να ενημερώσουμε πως ο …ανέμελος νέος ζει πια με φιλανθρωπίες συγγενών και φίλων.



Τους έπιασε... κορόιδο! (pics)

Το όνομα του Μαικλ ΜακΙντοου είναι πιθανό να το γνωρίζουν ελάχιστοι, καθώς η ποδοσφαιρική του καριέρα σε διάφορους συλλόγους μεταξύ των οποίων η Λουτον, η Γιοβιλ, η Μπάρνσλει, η Γουλβς, η Κρίσταλ Πάλας, η Μπριστολ Σιτι, η Κόβεντρι και η ΜΚ Ντονς δεν υπήρξε λαμπρή.

Ωστόσο ο -35χρονος σήμερα- πρώην άσος κατάφερε να κάνει ζωή που σίγουρα δεν έχουν κάνει πολλοί ποδοσφαιρικοί αστέρες που δεδομένα κερδίζουν πολλά περισσότερα.

Ο ΜακΙντοου, ο οποίος είχε και δυο συμμετοχές στην β’ ομάδα της Σκωτίας, έπεισε 300 πρώην συμπαίκτες του και άλλους ποδοσφαιριστές να… επενδύσουν τα χρήματα τους υποσχόμενος ότι θα λάβουν κέρδος 20%. Ανάμεσα σε αυτούς που εμπιστεύτηκαν τα χρήματα τους ήταν ο άλλοτε μέσος της ΚΠΡ, Τζίμι Μπούλαρντ, ο οποίος έδωσε 600.000 λίρες.

Με τον τρόπο αυτό, ο 35χρονος Σκωτσέζος κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 30 εκατομμύρια λίρες, τα οποία ο ίδιος φρόντισε να …επενδύσει σε βίλες, σουίτες, σαμπάνιες, μοντέλα και γενικότερα σε ένα ξέφρενο τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στην επιφάνεια, ο ΜακΙντοου νοίκιαζε μια βίλα στη Μαρμπέγια της Ισπανίας έναντι 27,000 λιρών την εβδομάδα, ενώ στην Αγγλία διέμενε σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στο Mayfair καταβάλλοντας 150,000 λίρες ετησίως και κυκλοφορούσε με Bentley ή Maybach. Όπως λέγεται, ξόδεψε 40,000 λίρες σε σαμπάνιες για ένα beach party που διοργάνωσε στη Μαρμπέγια, ενώ πριν την… κατάρρευση δαπανούσε μεγάλα ποσά τόσο σε στοιχήματα όσο και σε πάρτι.

Η ιστορία του ήρθε τελικά στο προσκήνιο όταν ο ίδιος αναγκάστηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου να κηρύξει πτώχευση, έχοντας χρέη που φτάνουν τα τρία εκατομμύρια λίρες. Όπως δήλωσε ο ίδιος είναι πλέον άπορος και ζει χάρη στα χρήματα της μητέρας του, η οποία αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της στο Εδιμβούργο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο ΜακΙντόου δεν θα ελεγχθεί για παράνομες πράξεις. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την υπόθεση και ήδη έχει ξεκινήσει να παίρνει καταθέσεις τόσο από θύματα, όσο και από συνεργάτες.

«Είχε το χάρισμα της επικοινωνίας, αλλά παράλληλα ήταν και κρυψίνους σχετικά με τις επενδύσεις λέγοντας μόνο ότι τα χρήματα έχουν τοποθετηθεί σε ακίνητα, χρυσό και επενδύσεις στο Σιτι. Έπειθε τον κόσμο γιατί τον έβλεπαν ότι αρχικά πλήρωνε τα χρήματα που υποσχόταν, αλλά μια μέρα εντελώς ξαφνικά σταμάτησε», δήλωσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: