Με Λίβερπουλ και Star Wars στο τελευταίο του ταξίδι

Ένας οπαδός της Λίβερπουλ και μεγάλος φαν του Star Wars που έχασε την ζωή του από καρκίνο, εκδηλώνοντας την τελευταία του επιθυμία ζήτησε από όσους παραστούν στην κηδεία του να μην φορούν μαύρα αλλά φανέλες των «κόκκινων» ή κοστούμια της ταινίας.



Με Λίβερπουλ και Star Wars στο τελευταίο του ταξίδι

Ο 58χρονος Ουαλός πατέρας Γκόρντον Ντίκον έχασε την μάχη για την ζωή νικημένος από την 20μηνη μάχη με τον καρκίνο σε πάγκρεας και συκώτι, αλλά πριν «φύγει» ζήτησε από τους δικούς του να τον αποχαιρετήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Έτσι στην κηδεία του θα υπάρξουν έξι Stormtroopers, ο Μπόμπα Φετ και 22 συγγενείς του θα φορούν φανέλες της Λίβερπουλ. Παράλληλα, τα εγγόνια του θα τραγουδήσουν στην εκκλησία το «You’ll never walk alone».

«Ήταν γεννημένος για το Star Wars. Είχε τα πάντα στο σπίτι από τις ταινίες. Δεν ήθελε από τον κόσμο να φοράει μαύρα. Μπορούν να φορέσουν όποιο κοστούμι από την ταινία, όχι του Νταρθ Βέιντερ όμως, ή να βάλουν μια φανέλα της Λίβερπουλ» ανέφερε αρχικά η γυναίκα του στην «Wales Online» και προσέθεσε:

«Ο αγαπημένος του ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ. Είχαμε σχεδιάσει να πάμε στο Άνφιλντ αλλά δεν τα καταφέραμε ποτέ λόγω της ασθένειας. Νομίζω πως θα ήταν πολύ χαρούμενος με αυτά που θα κάνουμε στην κηδεία του».