σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Τσέλσι, μεσοβδόμαδα, για το Λιγκ Καπ.
"/>
σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Τσέλσι, μεσοβδόμαδα, για το Λιγκ Καπ.
"/>
Χωρίς Τζέραρντ με Άστον Βίλα
ENGLAND365 17.01.2015 | 15.22
Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα αγωνιστεί για τη Λίβερπουλ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Τσέλσι, μεσοβδόμαδα, για το Λιγκ Καπ.
Ο αρχηγός των «κόκκινων» δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, προπονήθηκε και σαν αποτέλεσμα της απουσίας του από το σημερινό παιχνίδι με τους «χωριάτες», προπονήθηκε και σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο «Μέλγουντ».
Με το μυαλό και στο παιχνίδι με τους «μπλε» του Λονδίνου για το Capital One Cup στα μέσα της νέας εβδομάδας, ο Τζέραρντ θα φορτσάρει τις επόμενες μέρες προκειμένου να επανέλθει στο επίπεδο που απαιτείται, ξεπεράσει στον απόλυτο βαθμό τις μυϊκές ενοχλήσεις με τις οποίες είχε αποχωρήσει από τη νίκη (1-0) επί της Σάντερλαντ, το περασμένο Σάββατο.
newstrack
11.10.2026 | 21:08
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κατηγορούν τον Κρις Κάβανα για δεύτερη κίτρινη που ήταν πολύ soft στον Χράφενμπερχ για το μαρκάρισμα στον Ντοκού, με τον χαφ της Λίβερπουλ, παρ’ όλα αυτά, να μην παραπονιέται έντονα προς τον ρέφερι για την απόφασή του…
11.10.2026 | 20:50
Τρομερή ήταν η εμφάνιση του Έλιοτ Άντερσον για τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Άνφιλντ», απέναντι στη Λίβερπουλ. Ο Άγγλος πήρε κάθε μονομαχία, ήλεγξε το ματς για τους «πολίτες» και δήλωσε πως η ομάδα του κατάφερε να ηρεμήσει το κοινό των γηπεδούχων, που ήταν… έξαλλο στο ξεκίνημα. «Εμένα μου άρεσε αυτό, έτσι ζωντανεύω», είπε χαρακτηριστικά.
11.10.2026 | 20:42
Τι και αν το σκορ είχε διαμορφωθεί από νωρίς; Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν έχαναν την ευκαιρία να «πικάρουν» τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, φωνάζοντας «cheaters» σε κάθε επαφή των τελευταίων με την μπάλα, στις καθυστερήσεις.
11.10.2026 | 20:23
Μια κόκκινη κάρτα έκρινε το πρώτο φετινό σούπερ ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη εμφάνιση της Σίτι μετά την ενοχή για τις 115 οικονομικές παραβάσεις. Ο Χράφενμπερχ... καταδίκασε τη Λίβερπουλ όταν αποχώρησε στο 62ο λεπτό και οι «πολίτες σαν... αρπακτικά τίτλων και θριάμβων, έφτασαν στο τελικό 3-0 πετυχαίνοντας όλα τα γκολ τους σε διάστημα 13 λεπτών!