Το παράπονο και η... επιστροφή

Το παράπονό του, που έφτασε τόσο κοντά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ αλλά δεν τα κατάφερε, εξέφρασε ο Τιερί Ανρί δηλώνοντας παράλληλα πως αφού δεν το έκανε ως παίκτης της, μια μέρα θα ήθελε να το κάνει σαν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Γιατί όχι, από το πόστο του προπονητή...



Το παράπονο και η... επιστροφή

Ο Γάλλος ήταν μέλος της ομάδας που έπαιξε και έχασε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και η μη κατάκτηση του τροπαίου είναι «πληγή» στην καριέρα του. Μιλώντας για τον τελικό του 2006, αλλά και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, δήλωσε:

«Αν επέστρεφα μπορεί η κατάληξη να μην ήταν καλή. Για παράδειγμα όλοι λατρεύαμε τον Ροσίτσκι την πρώτη φορά, αλλά δεν ξέρω για την δεύτερη.

Αυτό που σκέφτομαι είναι τα πράγματα που έχασα. Πώς μπορώ να ξεχάσω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; Ευελπιστώ ότι μια μέρα θα γυρίσω σε κάποιο πόστο και τελικά θα αποτελέσω μέλος της ομάδας που θα σηκώσει το τρόπαιο. Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Γιατί δεν κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ; Με την ομάδα που είχαμε, η δεύτερη θέση ήταν αποτυχία

Στόχος μου πλέον είναι να ασχοληθώ με την προπονητική, να πάρω τα απαραίτητα πτυχία και ελπίσω η Άρσεναλ να με βοηθήσει σε αυτό. Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω με τα διπλώματα και να πάρω εμπειρίες δουλεύοντας δίπλα σε άλλα άτομα σε έναν σύλλογο. Αυτός ο σύλλογο θα ήθελα να είναι η Άρσεναλ».