Χαρούμενος για Γουέλμπεκ ο Φαν Χααλ

Δεν μετανιώνει για την απόφαση του να πουλήσει στην Αρσεναλ τον Ντάνι Γουέλμπεκ ο Λουις Φαν Χααλ, παρά το γεγονός ότι… φοβάται πως ο Άγγλος άσος μπορεί να σκοράρει αύριο εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Χαρούμενος για Γουέλμπεκ ο Φαν Χααλ

Μπορεί η απόφαση του να παραχωρήσει τον Γουέλμπεκ να αμφισβητήθηκε έντονα, κυρίως επειδή ο Ραμαδέλ Φαλκάο που ήρθε στο «Ολντ Τράφορντ» δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει τα προσδοκώμενα, ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός αισθάνεται ικανοποιημένος με την απόφαση του.

«Θα μπορούσε να συνεχίζει να βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,όμως αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε και ωφελήθηκε από αυτό. Οποιοσδήποτε παίκτης αγωνίζεται τακτικά πάντα εξελίσσεται» τόνισε ο Φαν Χααλ. «Είναι καλό που βλέπω πως στην Αρσεναλ κάνει αυτά που περίμενα ότι θα έκανε, αλλά πια δεν έχει σημασία να τον κρίνω ως παίκτη της Αρσεναλ» συμπλήρωσε.

Αν και ο Ολλανδός είχε επισημάνει πως τα ποσοστά σκοραρίσματος του Γουέλμπεκ δεν ήταν ικανά να του δώσουν μια θέση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 23χρονος άσος έχει ήδη πετύχει πέντε γκολ για την Αρσεναλ και πέντε για την εθνική Αγγλίας από την στιγμή της μεταγραφής του. Και το ενδεχόμενο να σκοράρει στο αυριανό ματς των «κανονιέρηδων» με την πρώην του ομάδα  δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Φαν Χααλ: «Και ο Φαν Πέρσι ήταν παίκτης της Αρσεναλ και έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές εναντίον της. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο συναίσθημα και για τον Γουέλμπεκ».