Λίβερπουλ-Χαλ (preview)

Η Λίβερπουλ αφήνει πίσω της την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και επικεντρώνεται στον ξεκάθαρο στόχο ακόμη μίας νίκης στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από αυτές κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και ΚΠΡ, έχοντας ως αντίπαλο την «διψασμένη» Χαλ που έχασε το τρίποντο κόντρα στην Άρσεναλ στις καθυστερήσεις.



Λίβερπουλ-Χαλ (preview)

Οι «κόκκινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την αναμέτρηση των Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της πρώτης και να βρεθούν (δεδομένου του άλλου αποτελέσματος) στην τετράδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κυρίως να κάνουν μια πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Οι «τίγρεις» του Στιβ Μπρους κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ εκτός έδρας, αλλά όχι και να την κρατήσουν, αφού ένα γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στο φινάλε τους... έκοψε το τρίποντο και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αγωνιστικά νέα:

Με τον Μπρένταν Ρότζερς να έχει ξεκαθαρίσει πως η αλλαγή του Μάριο Μπαλοτέλι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καθαρά για λόγους τακτικής, ο Ιταλός στράικερ αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, την ώρα που ο Βορειοϊρλανδός κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν των όσων είχε ήδη.

Από την άλλη ο Στιβ Μπρους θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τους Μάικλ Ντόουσον και Νίκιτσα Γέλαβιτς που τραυματίστηκαν κόντρα στην Άρσεναλ και θα παραμείνουν εκτός για έξι εβδομάδες. Επίσης, βασικός θα ξεκινήσει ο τρίτος τερματοφύλακας (είχε παίξει και με τους «κανονιέρηδες» ως αλλαγή) Έλντιν Γιακούποβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο – Χέντερσον, Τζέραρντ, Λαλάνα, Στέρλινγκ, Κουτίνιο – Μπαλοτέλι

Χαλ: Γιακούποβιτς, Τσέστερ, Ντέιβις, Μπρους – Ελμπχαμάντι, Χάντλστοουν, Κουίν, Ντιαμέ, Λίβερμορ – Μπεν Αρφά, Ερνάντες