«Η Νιούκαστλ χρειάζεται μεταγραφές υψηλού επιπέδου»

Έμμεσο κάλεσμα στη διοίκηση της Νιούκαστλ να προγραμματίσει τις κινήσεις της ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και να φροντίσει για τη σημαντική ενίσχυση του ρόστερ, έκανε ο Άλαν Πάρντιου, παρά την αβεβαιότητα που περικλείει το δικό του μέλλον στον πάγκο.  



«Η Νιούκαστλ χρειάζεται μεταγραφές υψηλού επιπέδου»

Οι «καρακάξες» ακόμα... ψάχνονται στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχουν νίκη έπειτα από εφτά αγωνιστικές και ο τεχνικός της ομάδας δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη θέση του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του, θέλει να συνεχίσει να παλεύει και μίλησε για κενά που θα πρέπει να καλυφθούν στο ρόστερ, τον Ιανουάριο αλλά και το επόμενο καλοκαίρι, αν θέλουν οι διοικούντες τον σύλλογο να δουν ξανά τη Νιούκαστλ ανταγωνιστική.

«Ίσως πρέπει ν' αλλάξουμε την πολιτική μας όσον αφορά τις μεταγραφές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε. Από τότε που ήρθα στον σύλλογο, παίρνουμε κυρίως νεαρούς παίκτες, με το ανάλογο αντίτιμο. Ορισμένοι πέτυχαν και μας πρόσφεραν πολλά, άλλοι δεν έκαναν τίποτα. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε κάποιους που να μπορούν να δώσουν πράγματα στην ομάδα. Δεν έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία που είχαμε. Χρειαζόμαστε μεταγραφές υψηλού επιπέδου» είπε ο Άλαν Πάρντιου.