Συμφώνησε η Γιουνάιτεντ για Φαλκάο

Σε συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για αγορά του παίκτη κάνει λόγο ο ισπανικός Τύπος.  



Συμφώνησε η Γιουνάιτεντ για Φαλκάο

Στο Μάντσεστερ θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Ραδαμέλ Φαλκάο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε ο Κολομβιανός άσος θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διάβολους».

Η συμφωνία της Γιουνάιτεντ με τη Μονακό είναι δεδομένη ωστόσο αγγλικές και ισπανικές πηγές διαφοροποιούν τον τύπο...μετακίνησης του παίκτη.

Νωρίτερα, οι Ισπανοί ανέφεραν ότι οι Μονεγάσκοι εκαναν δεκτή την πρόταση της Γιουνάιτεντ για αγορά του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που αγγίζει τα 50 εκ. λίρες, με τον ίδιο να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 8 εκ. λίρες.

Ωστόσο λίγο αργότερα, πηγές του SkySports ανέφεραν ότι η συμφωνία Γιουνάιτεντ και Μονακό αφορά το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, με τον Κολομβιανό να εισπράττει 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Το σίγουρο είναι πως ο Κολομβιανός επιθετικός, το απόγευμα θα βρίσκεται στην πόλη του Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Κάρινγκτον!