Για το «μπαμ» με Φαλκάο η Λίβερπουλ!

Παίκτη ισάξιο ή και... καλύτερο αν γίνεται, αναζητούν στη Λίβερπουλ για την αντικατάσταση του Λουίς Σουάρες και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ μπαίνει στην κούρσα για την απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού!  



Για το «μπαμ» με Φαλκάο η Λίβερπουλ!

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρείται φαβορί για τον Κολομβιανό στράικερ και να το προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως ο Μπρένταν Ρότζερς θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της ομάδας του να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του παίκτη.

Έχοντας δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λοΐκ Ρεμί να βάζουν... φρένο στη μετακίνησή του στο «Άνφιλντ», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ακόμα δεν έχουν βρει τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες στην επίθεση και ο Φαλκάο είναι αυτός που πλέον φιγουράρει για την θέση.

Μάλιστα, άνθρωποι των «κόκκινων» τον παρακολούθησαν και στο «Emirates Cup» το περασμένο Σαββατοκύριακο, βλέποντάς τον να σκοράρει απέναντι στην Άρσεναλ για το 1-0 με το οποίο επικράτησε η Μονακό.

Η προσπάθεια που ενδέχεται να κάνει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα, αφορά την απόκτηση του Φαλκάο με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν.