Παίρνει αποφάσεις ο Φαν Χάαλ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο Λουίς Φαν Χάαλ να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα διατηρήσει στο ρόστερ της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν και αυτούς που θα «κουνήσουν μαντήλι».



Παίρνει αποφάσεις ο Φαν Χάαλ

Ήρθε η ώρα της κρίσεως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως ανακοίνωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, οι όποιες αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας αγωνιστής χρονιάς, θα παρθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, μετά την επιστροφή της ομάδας από τις ΗΠΑ.

Πολλοί παίκτες φαίνεται πως βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Ολλανδού κόουτς, με τους Χαβιέ Ερνάντες, Σίντζι Καγκάβα, Γουιλφρίντ Ζαχά, Μαρουάν Φελαϊνί και Άντερσον να είναι οι επικρατέστεροι.

«Πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις μετά την περιοδεία. Έχω αφήσει όλους τους παίκτες να παίξουν, έτσι ώστε να ξέρω τώρα περισσότερα απ' όσα ήξερα. Αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι δίκαιος. Πάντα πρέπει να δίνεις μία ευκαιρία σε έναν παίκτη για να κάνεις μία μεταγραφή, όταν βλέπεις πως οι προοπτικές του δεν είναι τόσο υψηλές», δήλωσε σε πρώτο βαθμό, συμπληρώνοντας:

«Πρέπει να το λες εκ των προτέρων. Όταν το λες στις 31 Αυγούστου, είναι πολύ αργά. Πρέπει να πω στους παίκτες τι πιστεύω μετά την περιοδεία».