«Όσα χρειάζεται για να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει συγκεκριμένο μπάτζετ προς διάθεση, το φετινό καλοκαίρι, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ να τονίζει ότι η διοίκηση θα διαθέσει όσα χρήματα χρειάζεται προκειμένου οι «κόκκινοι διάβολοι» να επιστρέψουν στην κορυφή.  



«Όσα χρειάζεται για να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Μέχρι στιγμής, οι Λουκ Σο και Άντερ Ερέρα είναι οι νέες αφίξεις στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ για το φετινό καλοκαίρι, όμως, είναι πολλά τα ονόματα που καθημερινά «παίζουν» στον Τύπο.

Παίκτες όπως οι Βιδάλ, Μπλιντ, Στρόοτμαν και Βερμάελεν φέρονται να απασχολούν τον σύλλογο του Μάντσεστερ, με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο, Εντ Γούντγουορντ, να καθιστά σαφές πως:

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ προς διάθεση για μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Οικονομικά είμαστε πολύ δυνατοί και θα δώσουμε όσα πρέπει. Γίνεται πολλή δουλειά, ο Λουίς εξετάζει περιπτώσεις και καθημερινά βλέπει τι ακριβώς χρειάζεται φέτος η ομάδα και συνεχώς ερχόμαστε σε επαφή με τους μεταγραφικούς μας στόχους. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψει ο σύλλογος στην κορυφή».