Επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες είναι κι επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα! Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» για την παραχώρηση του παίκτη και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα των Καταλανών, απομένουν τα ιατρικά τεστ και η υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου! 



Επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Λίβερπουλ, αποχαιρετά την Αγγλία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός φορ, το μεσημέρι της Παρασκευής, ουσιαστικά ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στον σύλλογο της Βαρκελώνης, αφού απομένει μονάχα να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα!

Μάλιστα, για τις ανάγκες της επισημοποίησης της συμφωνίας, πόζαρε και με την εμφάνιση των Καταλανών. 

Όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, το «deal» της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα έκλεισε στα 72 εκατ. ευρώ και η παρουσίαση του παίκτη έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Λουίς Σουάρες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για το διάστημα των τεσσάρων μηνών (βρίσκεται σε ισχύ η ποινή του), όπως αποφάσισε η FIFA μετά τη δαγκωματιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι, στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και όσα έκανε για να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον, στον ίδιο και την οικογένειά του» ανέφεραν οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τους «μπλαουγκράνα».