«Ο Σνάιντερ πωλείται με 20 εκ.»!

«Καμπανάκι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Γιουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος τόνισε πως ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ μπορεί να αποκτηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, αν αυτή καταβάλει τα 20 εκ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του!



«Ο Σνάιντερ πωλείται με 20 εκ.»!

Ξεκάθαρος είναι ο δρόμος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν επιθυμεί την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού άσου με τη Γαλατασαράι προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκ. ευρώ, την οποία οποιαδήποτε ομάδα και αν καταβάλει, θα μπορέσει να τον κάνει δικό της.

Ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας, Γιουνάλ Αϊσάλ, σημείωσε πως δεν επιθυμεί την αποχώρηση του 30χρονου, ωστόσο αν καταβληθεί η ρήτρα, δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τον κρατήσει στον σύλλογο.

«Ο Σνάιντερ είναι ένας καλός παίκτης. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στη Γαλατασαράι. Εάν λάβουμε μία πρόταση ύψους 20 εκ. ευρώ, δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε όχι. Αυτό είναι καθορισμένο στο συμβόλαιο», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αν οποιαδήποτε ομάδα μας πληρώσει με 20 εκ. ευρώ και ο παίκτης θέλει να πάει, τότε δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να μείνει. Είναι γραμμένο στο συμβόλαιό του».