Ραντεβού Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για Σουάρες

Aκόμη πιο κοντά στην απόκτηση του Λουίς Σουάρες βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian κατέθεσε πρόταση ύψους 70 εκ. λιρών για τον επιθετικό της Λίβερπουλ.



Ραντεβού Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για Σουάρες

Ιδιαιτέρως «παραγωγική» χαρακτήρισε στέλεχος της Λίβερπουλ, την συνάντηση που είχε στο Λονδίνο χθες (σ.σ. Τετάρτη) ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων», Ιαν Ερ,  με τον εκπρόσωπο της Μπαρτσελόνα, Ραουλ Σανλεχι με θέμα τη μετακίνηση του 27χρονου Ουρουγουανού.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση των Καταλανών απέχει από την τιμή των 80 εκ. λιρών που ζητά η Λίβερπουλ και οι δυο πλευρές εκφράζουν την αισιοδοξία πως τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν έχει ακόμη οριστεί δεύτερο ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών όμως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. «Η συζήτηση υπήρξε παραγωγική. Υπήρξαν λογικές προσδοκίες και από τις δυο πλευρές και θα υπάρξουν νέες συζητήσεις. Όμως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής» επισήμανε στέλεχος της Λίβερπουλ.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να παίξει και η απόφαση του Αλεξις Σάντσες σχετικά με το μέλλον του. Αν και η Λίβερπουλ έχει εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό της, ως μέρος της συμφωνίας για τον Σουάρες, ο Χιλιανός δεν φαίνεται προς το παρόν πρόθυμος να μετακινηθεί στο Ανφιλντ.

Από την άλλη, για τον Σουάρες η πλάστιγγα φαίνεται πως γέρνει υπέρ των «μπλαουγκράνα» καθώς στη Βαρκελώνη ζει η οικογένεια της συζύγου του και προτιμά να μετακινηθεί εκεί.