Ο Σουάρες, είπε την αλήθεια...

Χωρίς να θέλει πλέον να κοροϊδεύει τον κόσμο και έχοντας αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του, ο Λουίς Σουάρες παραδέχθηκε ότι δάγκωσε τον Τζόρτζιο Κιελίνι. «Ζητώ συγγνώμη απ' όλους... Δεν θα ξανασυμβεί» ανέφερε σε νέα τοποθέτησή του. 

Advertisement
Ο Σουάρες, είπε την αλήθεια...

Ούτε... έπεσε πάνω στον ώμο του Κιελίνι, ούτε λοιπές δικαιολογίες για κάτι που είδε όλος ο κόσμος!

Ο Λουίς Σουάρες, έπειτα από αρκετές μέρες ηρεμίας και αφότου αναλογίστηκε όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, παραδέχθηκε τη δαγκωματιά στον Κιελίνι.

Με νέα τοποθέτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter και σε πλήρη αντίθεση με ό,τι ανέφερε κατά την απολογία του στη FIFA, η οποία τον τιμώρησε με τέσσερις μήνες απαγόρευσης της συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ο Ουρουγουανός επιθετικός, δήλωσε:

«Έπειτα από αρκετές μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι με την οικογένειά μου, είχα την ευκαιρία να σκεφτώ όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ιταλία, στις 24 Ιουνίου, για το Μουντιάλ.

Ανεξάρτητα από τις αντιφατικές δηλώσεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς βέβαια να υπάρχει πρόθεση επισκίασης της καλής παρουσίας της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης, δάγκωσα τον αντίπαλό μου, Τζόρτζιο Κιελίνι.

Γι' αυτό:

Μετανιώνω ειλικρινά για την κίνησή μου

Ζητώ συγγνώμη από τον Τζόρτζιο Κιελίνι και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα

Εγγυώμαι πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον».