Στην Γιουνάιτεντ ο Ερέρα!

Μόλις λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντερ Ερέρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.



Στην Γιουνάιτεντ ο Ερέρα!

Ο 24χρονος αποχαιρέτησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το υπόλοιπο σύνολο των Βάσκων, αφού πρώτα είχε πληρώσει το buyout του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το... φλερτ των «κόκκινων διαβόλων» με τον παίκτη είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ το πρωί της Πέμπτης η Αθλέτικ λέγεται ότι είχε αρνηθεί πρόταση των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας.

Το συμβόλαιό του είναι τετραετές με την οψιόν ακόμη ενός χρόνου.

«Το να υπογράψω στην Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήρθα στην ομάδα για να κάνω το καλύτερο που μπορώ ώστε να την βοηθήσω και δεν μπορώ να περιμένω για την πρεμιέρα μου με την ένδοξη κόκκινη φανέλα» σχολίασε ο ίδιος για την μεταγραφή του.

Από την πλευρά του ο βοηθός του Λουίς φαν Χάαλ, Ράιαν Γκιγκς δήλωσε πως: «Είναι ένας φανταστικός νεαρός παίκτης, με μεγάλη ενέργεια και πολλή δημιουργικότητα. Τον πιστεύουμε και τον θεωρούμε ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Ισπανίας. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα τον λατρέψουν».