«Η Σίτι δεν σεβάστηκε την κατάσταση με τον αδερφό μου»!

Νέα «πυρά» από τον Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Ιβοριανός χαφ, μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του μικρού του αδερφού και υποστήριξε ότι η διοίκηση των Πρωταθλητών Αγγλίας δεν του έδωσε άδεια να βρεθεί δίπλα στον εκλιπόντα, μετά το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ...  



«Η Σίτι δεν σεβάστηκε την κατάσταση με τον αδερφό μου»!

Τα αδέρφια Τουρέ, θρηνούν για τον χαμό του μικρού τους αδερφού, Ιμπραχίμ, που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάγια, μίλησε στο «FranceFootball» για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά του, αλλά εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Μάντσεστερ Σίτι!

Έπειτα από το θέμα της... έλλειψης σεβασμού προς το πρόσωπό του για το γεγονός πως δεν του ευχήθηκαν από τον σύλλογο για τα γενέθλιά του, λίγες μέρες μετά το φινάλε της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, ο διεθνής μέσος τόνισε πως η ομάδα του, δεν σεβάστηκε την κατάσταση με τον Ιμπραχίμ και δεν τον άφησε να βρεθεί κοντά του...

«Ο Ιμπραχίμ δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου. Ήταν και ο καλύτερός μου φίλος. Η Σίτι δεν μου έδωσε μερικές μέρες άδεια για να βρεθώ κοντά του, όταν αργοπέθαινε... Πήγαμε στο ¶μπου Ντάμπι μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ και δεν με άφησαν να μείνω στο Μάντσεστερ για να βρίσκομαι κοντά στον αδερφό μου. Μετανιώνω που δεν επέμεινα... Δεν με σεβάστηκε καθόλου η Σίτι» ήταν η δήλωση του Τουρέ.