Προκαλεί τον Μόγιες το νέο πρόγραμμα

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν είχε τίποτα με το μέρος του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν. Σίγουρα, πάντως, θα καταριέται την τύχη του βλέποντας το «λουκούμι» των πέντε πρώτων αγωνιστικών για τον Λουίς Φαν Χάαλ, στο επόμενο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.  



Προκαλεί τον Μόγιες το νέο πρόγραμμα

Η ανακοίνωση του προγράμματος των «κόκκινων διαβόλων» στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, έκανε ακόμα πιο... πλατύ το χαμόγελο του Λουίς Φαν Χάαλ που αναμένεται να σηκώσει τα μανίκια και να πιάσει δουλειά στη Γιουνάιτεντ με το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Ο Ολλανδός κόουτς, θα πρέπει να προετοιμάσει τη νέα του ομάδα για πέντε εύκολα – θεωρητικά – παιχνίδια στο ξεκίνημα του επόμενου πρωταθλήματος και η Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία να κάνει άμεσα την αρχή της επιστροφής της στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, οι «κόκκινοι διάβολοι», στις πέντε πρώτες «στροφές», θα παίξουν με τις Σουόνσι (16/8), Σάντερλαντ (23/8), Μπέρνλι (30/8), ΚΠΡ (13/9) και Λέστερ (20/9).

Πέρυσι, το πρόγραμμα είχε πρεμιέρα με Σουόνσι (πάλι), απανωτά ντέρμπι με Τσέλσι και Λίβερπουλ, ματς με την νεοφώτιστη Κρίσταλ Πάλας και αμέσως μετά ήρθε και η «σφαλιάρα» από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad».

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια της, η Γιουνάιτεντ πέρυσι έπαιξε με τρεις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα, ενώ την επόμενη σεζόν, θα παίξει με τρεις που... μόλις ανέβηκαν στην κατηγορία.