Νέα σενάρια για Ρεάλ και Σουάρεζ!

Σχεδόν… εμμονή φαίνεται πως έχει γίνει για τη Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Λουίς Σουάρεζ και για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun», ο ισπανικός σύλλογος ετοιμάζει πρόταση 70 εκατ. λιρών εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου!  



Νέα σενάρια για Ρεάλ και Σουάρεζ!

Ο Ουρουγουανός στράικερ, βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Άνφιλντ», το περασμένο καλοκαίρι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Λίβερπουλ και να πάρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον διεθνή άσο.

Παρά την επιθυμία του παίκτη, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν τον άφησε να φύγει, ενώ πλέον, ο Σουάρεζ έχει υπογράψει και νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», δηλώνοντας χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «Sun», λίγες μέρες μετά την ήττα (2-0) της Λίβερπουλ από την Τσέλσι που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της ομάδας του Ρότζερς για το πρωτάθλημα, φέρνει νέο προβληματισμό στην ομάδα και τους οπαδούς της, αφού κάνει λόγο για πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να διαθέσει μέχρι και 70 εκατ. λίρες για να κάνει τον Σουάρεζ δικό της!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μάλιστα, ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, δέχεται να παραχωρήσει έναν εκ των Αλβάρο Μοράτα ή Καρίμ Μπενζεμά στους «κόκκινους», σαν αντάλλαγμα!