League One – 45η αγωνιστική (preview)

Με τις θέσεις τόσο για την απευθείας άνοδο, όσο και για τα πλέι-οφ να έχουν σχεδόν «κλειδώσει», οι «μάχες» για το ποια ομάδα θα «κουνήσει μαντήλι» στην κατηγορία, τραβούν όλα τα βλέμματα.



League One – 45η αγωνιστική (preview)

Κόλτσεστερ, Τρανμίρ και Κρου έχουν από 47 βαθμούς, με τη ζώνη του υποβιβασμού να βρίσκεται στους 46, τους οποίους έχει η Νοτς Κάουντι που αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται και θέλει απαραίτητα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σουίντον.

Κόντρα σε Μπρέντφορντ, Λέιτον Όριεντ και Μπρίστολ Σίτι, οι τρεις προαναφερθέντες ομάδες θα ψάξουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Από κοντά και η Καρλάιλ η οποία μπορεί να έχει 44 βαθμούς, ωστόσο μαθηματικά έχει ελπίδες παραμονής, γι' αυτό και η νίκη επί της Όλνταμ κρίνεται αναγκαία.

Για τα πλέι-οφ ανόδου, η μοναδική ομάδα που έχει ακόμα ελπίδες να μπει σε αυτά είναι η Σουίντον, η οποία απέχει τέσσερις βαθμούς από την 6η Πίτερμπρο και ευελπιστεί σε δικές της νίκες, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Νοτς Κάουντι και παράλληλα στραβοπατήματα της αντιπάλου της για να μπει στην προνομιούχο τετράδα.

Στη χθεσινή αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε εκτός έδρας νίκη επί της Πορτ Βέιλ με 2-1.

Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (26/4) με ώρα έναρξης στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Πορτ Βέιλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2

Νοτς Κάουντι – Σουίντον

Πρέστον – Τζίλιγχαμ

Ρόδεραμ – Μίλτον Κέινς Ντονς

Σριούσμπερι – Πίτερμπρο

Στίβενεϊτζ – Γουόλσολ

Μπράντφορντ – Κρόουλι

Μπρίστολ Σίτι – Κρου

Καρλάιλ – Όλνταμ Αθλέτικ

Κόλτσεστερ – Μπρέντφορντ

Κόβεντρι – Γουλβς

Λέιτον Όριεντ – Τρανμίρ