Απαίτησε σεβασμό ο Μουρίνιο

Ένα μικρό… ξέσπασμα πραγματοποίησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»! Ο «special one» απαίτησε σεβασμό προς την Τσέλσι, την οποία χαρακτήρισε σημαντικότερη αγγλική ομάδα στην Ευρώπη, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.  



Απαίτησε σεβασμό ο Μουρίνιο

Σε έντονο τόνο απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους εκπροσώπους του Τύπου, όταν έθιξαν το θέμα της πιθανής χρησιμοποίησης παικτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος, την προσεχή Κυριακή στο «Άνφιλντ», προκειμένου να ξεκουραστούν οι βασικοί των «μπλε» για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είμαι σίγουρος πως όπως κι εγώ, έτσι και οι οπαδοί της Τσέλσι, ζητούν σεβασμό προς την ομάδα και για όσα έχει πετύχει στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια» είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

«Η Τσέλσι είναι η πιο σημαντική αγγλική ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αφού είναι η τελευταία που έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πολλές παρουσίες στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ πέρυσι πήρε και το Γιουρόπα Λιγκ! Θα έπρεπε ο σύλλογος να απολαμβάνει περισσότερο σεβασμό. Ξέρω επίσης ότι οι οπαδοί μας θέλουν να πάμε στην έδρα της Λίβερπουλ και να τα δώσουμε όλα και αυτό θα κάνουμε. Όμως ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω, αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί».