Με τις… ευλογίες της διοίκησης τα «πιτσιρίκια» της Τσέλσι!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το «ok» από τη διοίκηση της Τσέλσι για να χρησιμοποιήσει τα «δεύτερα» στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, την προσεχή Κυριακή, προκειμένου να ξεκουράσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές εν όψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδριτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα!  



Με τις… ευλογίες της διοίκησης τα «πιτσιρίκια» της Τσέλσι!

Ο «special one» φαίνεται ότι τελικά θα κάνει πράξη την… απειλή του!

Με το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι πλέον ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος της Τσέλσι, ο Πορτογάλος κόουτς δεν θέλει να ρισκάρει και επιλέγει να «θυσιάσει» την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Με τους «μπλε» να έχουν βρεθεί στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και για τον λόγο αυτό, ο Μουρίνιο θέλει να τα δώσει όλα για όλα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σε συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοίκηση του συλλόγου, Ντέιβ Μπάρναρντ, Μπρους Μπακ, Ρον Γκουρλέι, Μαρίνα Γκρανόβσκαλα και Γιουτζίν Τενεμπάουμ, ο «Μου» πήρε το «ok» για να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»!

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα στο αρχικό σχήμα των «μπλε» τους Τόμας Κάλας, Νέιθαν Άκε, Αντρέας Κρίστενσεν και μερικούς άλλους…