Σιμεόνε: «Κάνει λάθος ο Μουρίνιο»!

Όχι μόνο δεν συμμερίζεται την άποψή του, αλλά δεν διστάζει να τη χαρακτηρίσει λανθασμένη δημοσίως! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχτηκε ότι δεν συμφωνεί με την ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο περί... προβληματικής επιθετικής γραμμής της Τσέλσι, υποστηρίζοντας πως τόσο ο Ετό όσο και ο Τόρες έχουν αποδείξει την αξία τους!



Σιμεόνε: «Κάνει λάθος ο Μουρίνιο»!

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι, αναφέρθηκε επίσης στο φλερτ των Λονδρέζων για τον Ντιέγκο Κόστα, ενώ ανέλυσε τις αγωνιστικές ομοιότητες των δύο ομάδων.

«Με όλο το σεβασμό προς τον Μουρίνιο, θεωρώ ότι η Τσέλσι διαθέτει πολύ σημαντικούς επιθετικούς, όπως τον Ετό και τον Τόρες. Το έχουν αποδείξει στα Παγκόμια Κύπελλα που συμμετείχαν και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής και συνέχισε αναφερόμενος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον ποδοσφαιριστή του, Ντιέγκο Κόστα:

«Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι μια ομάδα με τόσο μεγάλη οικονομική δύναμη θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό σαν τον Κόστα. Είναι σπουδαίος επιθετικός».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τις ελπίδες πρόκρισης της ομάδας του στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τα στοιχεία που τη διαφοροποιούν από τους Άγγλους, απάντησε: «Η ομάδα μας ωριμάζει παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν έχουμε όμως κατακτήσει τίποτα ακόμα. Δεν είμαστε το ίδιο με την Τσέλσι, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε ορισμένες ομοιότητες. Και οι δύο διαθέτουμε καλή άμυνα και παίζουμε γρήγορα στην αντεπίθεση. Είμαστε καλοί και οι δύο στις στημένες φάσεις».