Νέβιλ: «Αποτύχαμε…»

Με απόλυτη ειλικρίνεια, ο Φιλ Νέβιλ, παραδέχθηκε πως φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο την εικόνα που θα έπρεπε και περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας. «Δύσκολο να κοιτάμε τον φετινό βαθμολογικό πίνακα» τόνισε ο βοηθός του Ντέιβιντ Μόγιες.   



Νέβιλ: «Αποτύχαμε…»

Οι «κόκκινοι» διάβολοι», βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, προσπαθώντας τουλάχιστον να εξασφαλίσουν ένα «εισιτήριο» για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ και έχοντας αποτύχει να διεκδικήσει με αξιώσεις όσους τίτλους «κυνήγησε».

Η μεταβατική περίοδος μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν πολύ σκληρή, με τον Φιλ Νέβιλ να παραδέχεται πως η ομάδα απέτυχε να παρουσιάσει το πρόσωπο που ήθελαν οι άνθρωποι και οι οπαδοί της ομάδας.

«Δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες φέτος… Αποτύχαμε να παρουσιάσουμε μέσα στο γήπεδο αυτό που έπρεπε… Δεν κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας και παραδεχόμαστε ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Είναι δύσκολο να βλέπουμε τόσες ομάδες πάνω από εμάς στη βαθμολογία… Είναι γενικά δύσκολο να κοιτάμε τον πίνακα φέτος…» ανέφερε χαρακτηριστικά.