Πλησιάζει σε Σο η Γιουνάιτεντ!

Πρόθυμος να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν αυτή τα βρει με τη Σαουθάμπτον, εμφανίστηκε μετά από συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων», ο νεαρός αμυντικός των «Αγίων», Λουκ Σο!



Πλησιάζει σε Σο η Γιουνάιτεντ!

Το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της πρώτη της μεταγραφής το ερχόμενο καλοκαίρι φαίνεται να έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε το «ναι» από τον νεαρό αμυντικό της Σαουθάμπτον, Λουκ Σο και πλέον όλο της το βάρος πέφτει στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο που ανήκει.

Ο 18χρονος αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι. Μάλιστα, με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει οπαδός των «μπλε», στις τάξεις της Γιουνάιτεντ πίστευαν πως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη.

Παρόλα αυτά, οι «κόκκινοι διάβολοι» του έκαναν μία άκρως δελεαστική πρόταση, με τον ταλαντούχο άσο να λέει το «ναι» στην προοπτική να αγωνίζεται ως βασικός την ερχόμενη σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πρόθεση της πώλησης του Σο από τη Σαουθάμπτον παραμένει άγνωστη, με την τιμή του παίκτη να υπολογίζεται κοντά στα 30 εκ. λίρες