«Στο χέρι της Σίτι το πρωτάθλημα»

Αν και η Λίβερπουλ προελαύνει στην Πρέμιερ Λιγκ, ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Στιβ Χόλαντ (που μίλησε αντί του Πορτογάλου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι) σχολίασε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που έχει προβάδισμα για το τρόπαιο, δείχνοντας έμμεση... σιγουριά για θετικό αποτέλεσμα των «μπλε» κόντρα στο σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς.



«Στο χέρι της Σίτι το πρωτάθλημα»

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί βρίσκομαι εδώ. Απλώς μου το ζήτησε. Είναι κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές αυτήν την σεζόν.

Έχω βρεθεί με την Τσέλσι τρεις φορές εδώ και καμία από αυτές δεν είχαμε κερδίσει έως σήμερα. Η Σουόνσι μπορεί να σου κάνει ζημιά. Είναι πολύ καλή στο να επανακτά την κατοχή μόλις χάσει την μπάλα.

Με το παιχνίδι στο 0-0, είχαν όλους τους παίκτες τους πίσω από την μπάλα σχεδόν σε όλα τα λεπτά του αγώνα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια και έπρεπε να βρούμε διαδρόμους κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει όταν το επιδιώκεις.

Παίξαμε για το Champions League μέσα στην εβδομάδα, παιχνίδι που μας κούρασε φυσικά και συναισθηματικά και ήταν δύσκολο, αλλά μείναμε κοντά και το ξεπεράσαμε. Ο τίτλος είναι ακόμη στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι εάν κερδίσει όλα τα παιχνίδια της. Από την πλυερά μας, έχουμε και έναν ημιτελικό Champions League για τον οποίο ανυπομονούμε. Γι' αυτό είναι φτιαγμένη η Τσέλσι. Για να παίζει σε μεγάλα παιχνίδια» ανέφερε ο Χόλαντ.