Πιστεύει στον Ντε Γιονγκ ο Πάρντιου

Αισιόδοξος πως αυτός και οι οπαδοί της Νιούκαστλ θα δούνε πολύ καλύτερες εμφανίσεις από τον Λουκ ντε Γιονγκ έως το τέλος της σεζόν, εμφανίστηκε ο Άλαν Πάρντιου.



Πιστεύει στον Ντε Γιονγκ ο Πάρντιου

Τον περασμένο Ιανουάριο η Νιούκαστλ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Λουκ ντε Γιονγκ από την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ, αλλά ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει ξεκινήσει σε κανέναν αγώνα της ως βασικός.

Επιπροσθέτως, ακόμη και όταν πήρε χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αποτυχαίνοντας να σκοράρει.

Παρ’ όλα αυτά, ο Άλαν Πάρντιου έχει πίστη στον Ολλανδό, αναφέροντας πως μέχρι το τέλος του δανεισμού του θα μπορέσει να βοηθήσει τις «καρακάξες» να πετύχουν τους στόχους τους.

«Είναι σημαντικό να βελτιωθεί το παιχνίδι του σε σχέση με τώρα, αλλά αυτό θα έρθει με σχέση εμπιστοσύνης. Τον βλέπω να βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα. Ξέρω ότι του αρέσει το περιβάλλον που βρήκε και οι ποδοσφαιριστές αποδίδουν καλύτερα όταν αρχίζουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί σε τέτοια κατάσταση γιατί πέρασε ένα αρκετά δύσκολο διάστημα στην Γερμανία.

Προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει καλά και τον χρησιμοποιώ σε παιχνίδια στα οποία πιστεύω πως θα επανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις με την ομάδα μας, αλλά έχει ακόμη πολλά να δείξει από τώρα έως το τέλος της χρονιάς» σχολίασε ο Άγγλος κοουτς.