«Σνόμπαρε» τη Σίτι ο Νεϊμάρ!

Αν δεν υπήρχε η Μπαρτσελόνα, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Οι Καταλανοί, όμως, έκαναν πρόταση και ο ίδιος ο Νεϊμάρ, όπως παραδέχτηκε, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο να επιλέξει ανάμεσα στην τωρινή του ομάδα και τη Μάντσεστερ Σίτι!



«Σνόμπαρε» τη Σίτι ο Νεϊμάρ!

Με αφορμή την αποψινή, πρώτη αναμέτρηση των δύο συλλόγων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχτηκε ότι απέρριψε την πρόταση των «πολιτών» το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να μετακομίσει στην Ισπανία!

«Έπρεπε να διαλέξω την κατάλληλη ομάδα. Ήξερα ότι υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να είχα επιλέξει τη Μάντσεστερ Σίτι ή οποιονδήποτε άλλον σύλλογο. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, η απόφαση ήταν πολύ εύκολη. Κάθισα με την οικογένειά μου, το συζητήσαμε γιατί ήταν μια σημαντική απόφαση. Η καρδιά μου, όμως, ήταν ήδη στην Μπαρτσελόνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής σούπερ σταρ.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και τη δυναμική της σημερινής αντιπάλου, ο ίδιος τόνισε: «Η Σίτι είναι μια εξαιρετική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει κορυφαίους παίκτες και δεν μου προκαλεί έκπληξη το σημείο που βρίσκεται φέτος. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια, διότι μιλάμε πλέον για μια από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Καταλήγοντας, ο Νεϊμάρ σχολίασε και τον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού, αλλά και την τακτική προσέγγιση που πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο στηρίζεται κυρίως στη δύναμη, όμως εμείς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ό,τι και αν μας παρουσιάσει η Σίτι. Αγωνιζόμαστε πάντα με τον τρόπο που πιστεύουμε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι. Εάν το καταφέρουμε αυτό, τότε αισιοδοξούμε πως θα περάσουμε».