Έξι εβδομάδες εκτός ο Ράμσεϊ!

Πλήγμα για την ¶ρσεναλ! Εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες θα μείνει ο ¶αρον Ράμσεϊ, όπως γνωστοποίησε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής! Χάνει τα ματς με Λίβερπουλ και Μαν. Γιουνάιτεντ, όπως και το πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!



Έξι εβδομάδες εκτός ο Ράμσεϊ!

Η κακοτυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα της ¶ρσεναλ...

Τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ είδε και τον τελευταίο τραυματία ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ο ¶αρον Ράμσεϊ αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για έξι εβδομάδες.

Ο Ουαλός μέσος, τραυματίστηκε στον μηρό, στην ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση των «κανονιέρηδων» απέναντι στη Σαουθάμπτον, το βράδυ της Τρίτης.

Παρά το γεγονός πως οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως απλά θα έχανε το επόμενο ματς της ¶ρσεναλ, τελικά τα… άσχημα μαντάτα ήρθαν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον Αλσατό κόουτς να τα αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός πραγματικά αποτελεί πλήγμα για τους Λονδρέζους, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ράμσεϊ χάνει στα σίγουρα τα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος κόντρα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την αναμέτρηση με τους «κόκκινους» για το Κύπελλο Αγγλίας και τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου!