Πρόταση για Γκρενιέ η Νιούκαστλ

Ένα πολύ δυνατό «μπαμ» θέλει να επιχειρήσει η Νιούκαστλ με την απόκτηση του Κλεμάν Γκρενιέ από τη Λυών, ωστόσο τα 13 εκ. ευρώ που κατέθεσε πολύ δύσκολα θα γίνουν αποδεκτά από τη διοίκηση των Γάλλων, την ώρα που ούτε ο 23χρονος «ψάχνεται».



Πρόταση για Γκρενιέ η Νιούκαστλ

Οι φήμες που ήθελαν τη Νιούκαστλ να κινείται για την απόκτηση του Κλεμάν Γκρενιέ επαληθεύτηκαν και οι «καρακάξες» κατέθεσαν πρόταση 13 εκ. ευρώ για το Γάλλο άσο, σύμφωνα με την πάντα έγκυρη «L'Equipe».

O 23χρονος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες των «Λυωνέ» την τρέχουσα περίοδο και η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει την απόκτησή του για να καλύψει το κενό του Γιοάν Καμπάιγ, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την «L'Equipe», η μεταγραφή πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί, μιας και η Λυών έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Νάπολι ύψους 16 εκ. ευρώ, 3 εκ. περισσότερα δηλαδή από αυτά που προσφέρουν οι «καρακάξες».

Συν τοις άλλοις, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν προτίθεται να φύγει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μόλις έξι μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.