Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ (preview)

Να καταφέρει, αυτό που κατάφερε την περυσινή σεζόν και να πάει τη νίκη επί της Σαουθάμπτον μέσα στο «St. Mary's», είναι το ζητούμενο για τη Γουέστ Μπρομ, η οποία προσέλαβε τον Πέπε Μελ για την τεχνική της ηγεσία το βράδυ της Πέμπτης.



Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ (preview)

Στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Κιθ Ντάουνινγκ θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια την θητεία του, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Πέπε Μελ, ο οποίος θα βρίσκεται στις εξέδρες.

Το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα πρέπει να συνεχιστεί για τη Μπρομ, οποία θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της, δίνοντάς της το δικαίωμα να κοιτάξει ψηλότερα.

Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον υποδέχεται τους «baggies» προερχόμενη από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Έβερτον και Τσέλσι, την ώρα που μετά βίας κατάφερε να νικήσει τη Μπέρνλι με 4-3 για το Κύπελλο.

Αξιοσημείωτο είναι το στατιστικό που θέλει τη Γουέστ Μπρομ να μην έχει δεχτεί γκολ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον.

Αγωνιστικά νέα:

Σαουθάμπτον:

Πιθανή είναι η επιστροφή του Άρτουρ Μπόρουτς στην αγωνιστική δράση, μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στο χέρι, στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Απών θα είναι ο Ντάνι Οσβάλντο λόγω τιμωρίας, όπως και ο Βίκτορ Γουανιάμα εξ' αιτίας ενός τραυματισμού.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής για τους Ραμίρεζ και Λάμπερτ, οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Μπέρνλι για το Κύπελλο Αγγλίας.

Γουέστ Μπρομ:

Χωρίς τον Μπίλι Τζόουνς ο οποίος έχει τραυματιστεί στο μάτι θα πρέπει να «ζήσει» ο υπηρεσιακός τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Κιθ Ντάουνινγκ.

Εκτός ωστόσο θα μείνει τόσο ο Γκόραν Ποπόφ, όσο και οι Μουλούμπου και Ανιτσέμπε, παρά το γεγονός ότι οι δύο τελευταίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Ντέιβις – Κλάιν, Φοντέ, Λόβρεν, Σο – Ντέιβις, Σνάιντερλιν – Ραμίρεζ, Λαλάνα, Γουόρντ-Πράουζ – Ροντρίγκες

Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Φόστερ – Ράιντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ – Σινκλέρ, Μόρισον, Γιάκομπ, Μπραντ – Λονγκ, Μπεραΐνο