Χαλ – Τσέλσι (preview)

Η σκληροτράχηλη Χαλ του Στιβ Μπρους υποδέχεται την Τσέλσι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Καθόλου τυχαία η βαθμολογική θέση των «τίγρεων» μετά το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, όλο και περισσότερο με ομάδα του Μουρίνιο αρχίζουν να μοιάζουν οι «μπλε».



Χαλ – Τσέλσι (preview)

Η παρουσία της Χαλ στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 20 «στροφές» της φετινής Πρέμιερ, αποτελεί περίτρανη απόδειξη της εικόνας της ομάδας στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής και των ικανοτήτων του συνόλου που διαθέτει ο Στιβ Μπρους.

Με τους Τομ Χάντλστοουν και Τζέικ Λίβερμορ να έχουν πάρει την ομάδα στις πλάτες τους, έχοντας βγάλει ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους του συλλόγου για την επιλογή τους, το καλοκαίρι του 2013, η Χαλ θέλει να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Απέναντί της, σήμερα, βρίσκει την Τσέλσι που τον τελευταίο καιρό, αρχίζει και θυμίζει όλο και περισσότερο ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Επιβάλλεται του αντιπάλου της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει τον τρόπο να παίρνει τα μεγάλα ματς και επίσης, ξέρει πώς να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει ακόμα κι όταν αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται… δύσκολα.

Αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς, οι «μπλε» προσπαθούν να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και ακολουθούν κατά πόδας την πρωτοπόρο Άρσεναλ και τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι.

Στα αγωνιστικά, ο Στιβ Μπρους ευελπιστεί πως οι εννέα (!) ποδοσφαιριστές του που έχουν προσβληθεί από ίωση, θα είναι σε θέση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ο Πολ ΜακΣέιν θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Για τους φιλοξενούμενους, οι Φρανκ Λάμπαρντ και Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς θα απουσιάσουν ξανά και δεν αποκλείεται να μείνουν εκτός για περίπου έναν μήνα με προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (3-4-1-2): ΜακΓκρέγκορ – Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις – Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Μέιλερ, Φιγκερόα – Χάντλστοουν – Σαγκμπό, Γκρέιαμ

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ – Μίκελ, Ραμίρεζ – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ - Τόρες