Έβερτον - Νόριτς (preview)

Με σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και με τον κίνδυνο να παρουσιαστεί... περισσότερο αποδυναμωμένη και στη μεσαία γραμμή, η Έβερτον υποδέχεται τη Νόριτς στο πλασίο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Έβερτον - Νόριτς (preview)

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών κεντρικών της αμυντικών, Ντιστέν και Γιαγκέλκα, ενώ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει εάν οι Μπέινς και Μπάρκλεϊ θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Όπως και να'χει, όμως, τα «ζαχαρωτά» δεν πρόκειται να ασχοληθούν περισσότερο με τις αναποδιές, αφού σκοπός τους είναι να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης και θετικών αποτελεσμάτων. Άπαντες γνωρίζουν ότι οι τραυματισμοί είναι ... μέρος του παιχνιδιού, πολύ περισσότερο ο ίδιος ο προπονητής, ο οποίος ήδη έχει καταστρώσει διαφορετικά τα πλάνα του.

Προβλήματα, και όχι μόνο βαθμολογικά, αντιμετωπίζει και η Νόριτς. Τέτεϊ, Πίλκινγκτον, Μπένετ και Τέρνερ δεν πρόλαβαν το σημερινό ματς και αναγκαστικά τα «καναρίνια» θα αναζητήσουν και εκείνα... λαβωμένα την πρώτη τους νίκη μετά από ένα μήνα!

Όσον αφορά την προϊστορία, η Έβερτον έχει το πάνω χέρι αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της, μετρώντας 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Αλκαράζ, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Πίενααρ, Λουκάκου.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Ρόμπλες, Όσμαν, Οβιέδο, Γέλαβιτς, Χάιτινχα, Νέισμιθ, Βέλλιος, Χίμπερτ.

Νόριτς: Ρούντι, Γουίτακερ, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Όλσον, Φερ, Τζόνσον, Σνόντγκρας, Ρέντμοντ, Ελμάντερ,Χούπερ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Μπαν, Μπέκιο, Μέρφι, Γκαρίδο, Χούλαχαν, Φαν Βόλφσφίνκελ.