Έχασε το μέτρημα και ο Τζέκο!

Η «εξάρα» επί της Γουέστ Χαμ, έκανε τον Έντιν Τζέκο να χάσει το μέτρημα! Ο Βόσνιος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, που μάλιστα πέτυχε και δύο γκολ απέναντι στα «σφυριά» στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, μπερδέυτηκ και δεν ήξερε ποιο ήταν το τελικό σκορ!   



Έχασε το μέτρημα και ο Τζέκο!

Είναι… απολύτως λογικό, τη φετινή σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι να μην θυμούνται το ακριβές σκορ σε όλες τις εντός έδρας νίκες τους, αφού σκοράρουν ασταμάτητα και διαλύουν όποια ομάδα βρεθεί απέναντί τους.

Η Γουέστ Χαμ έγινε μια από αυτές που βίωσε μια απ’ τις… χειρότερες εμπειρίες φέτος στο «Etihad», αφού υπέστη τη συντριβή με σκορ 6-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Τρία γκολ από τον Αλβάρο Νεγρέδο, ένα από τον Γιάγια Τουρέ και δύο από τον Έντιν Τζέκο έγραψαν την ιστορία του αγώνα, όμως ήταν τόσα πολλά που… ζάλισαν τον Βόσνιο φορ!

Αυτός, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τα «σφυριά», έδειξε να… έχει χάσει το μέτρημα! «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις με 5-0 μια ομάδα που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ… Όπα, 5-0 ή 6-0 κερδίσαμε τελικά;» απεφάνθη ο Τζέκο, προκαλώντας γέλια!