Παίρνει πίσω τον Μάτιτς η Τσέλσι!

Έτοιμη να κλείσει ακόμα μία μεταγραφή από τη Μπενφίκα είναι η Τσέλσι, η οποία μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πορτογάλους και για την επιστροφή του Νεμάνια Μάτιτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



Παίρνει πίσω τον Μάτιτς η Τσέλσι!

Από χθες έχει δει το φως της δημοσιότητας η είδηση πως ο Μάρκοβιτς είναι «κλεισμένος» από τους «μπλε» με το…  deal να ολοκληρώνεται έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών και τον 19χρονο να παραμένει τουλάχιστον έως το ερχόμενο καλοκαίρι ως δανεικός στην πορτογαλική ομάδα

Τον Μάρκοβιτς πάντως είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ακόμα ένας παίκτης της Μπενφίκα στην αγγλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα η «Daily Mail».

Ο λόγος για τον Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος ανήκε στην Τσέλσι από το 2009 έως το 2011 και παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή σους Πορτογάλους, η οποία έφτασε τα 4,4 εκατομμύρια λίρες.

Η εξέλιξη του 25χρονου αμυντικού χαφ είναι εντυπωσιακή τα τελευταία δύο χρόνια και η τιμή του έχει… εκτοξευθεί στα 20 εκατομμύρια λίρες, ποσό πάντως που σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό για την «τσέπη» των Λονδρέζων, ο οποίοι ποντάρουν μάλιστα και στα οικονομικά προβλήματα των «αετών».

Να σημειωθεί ότι ο Μάτιτς βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο φαίνεται πως η Τσέλσι θα… προλάβει τους πρωταθλητές Αγγλίας!