Αποθέωσε Σουάρες ο Φάουλερ!

Στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο... τοποθέτησε τον Λουίς Σουάρες, η παλιά δόξα της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ.



Αποθέωσε Σουάρες ο Φάουλερ!

Όπως είναι φυσικό, ο Ουρουγουανός «αναγκάζει» άπαντες να... υποκλιθούν στο μεγαλείο του, λόγω και των όσων κάνει την φετινή σεζόν. Έτσι και ο Φάουλερ που που τον κατέταξε δίπλα στους δύο παγκόσμιους αστέρες, ενώ υπογράμμισε πως η επιθυμία των «κόκκινων» να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, δείχνει έμπρακτα πως θέλουν να... χτίσουν ομάδα γύρω από τον Σουάρες.

«Ο Μέσι κι ο Ρονάλντο είναι απίστευτοι παίκτες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ντρεπόμουν να βάλω δίπλα σε αυτούς τους δύο το όνομα του Λουίς Σουάρες. Η φετινή φόρμα του είναι... φαινόμενο και δεδομένα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους δύο», τόνισε αρχικά ο Φάουλερ και συμπλήρωσε:

«Ένα νέο συμβόλαιο για τρία ή τέσσερα χρόνια σημαίνει πως η Λίβερπουλ θέλει να τον ΅δέσειΆ και κοιτάζει μόνο για την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έχουν δείξει πως θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα γύρω από αυτόν και τον πιστεύουν πολύ. Είναι σωστή απόφαση να ανανεώσουν το συμβόλαιό του».